Fitness Scripete Cablu cablu de ancorare Sistem de Încărcare Pin Ridicarea Brațului Biceps Triceps Mână Puterea DIY sală de Gimnastică Acasă Echipamente de Formare Fitness Scripete Cablu cablu de ancorare Sistem de Încărcare Pin Ridicarea Brațului Biceps Triceps Mână Puterea DIY sală de Gimnastică Acasă Echipamente de Formare Fitness Scripete Cablu cablu de ancorare Sistem de Încărcare Pin Ridicarea Brațului Biceps Triceps Mână Puterea DIY sală de Gimnastică Acasă Echipamente de Formare Fitness Scripete Cablu cablu de ancorare Sistem de Încărcare Pin Ridicarea Brațului Biceps Triceps Mână Puterea DIY sală de Gimnastică Acasă Echipamente de Formare Fitness Scripete Cablu cablu de ancorare Sistem de Încărcare Pin Ridicarea Brațului Biceps Triceps Mână Puterea DIY sală de Gimnastică Acasă Echipamente de Formare Fitness Scripete Cablu cablu de ancorare Sistem de Încărcare Pin Ridicarea Brațului Biceps Triceps Mână Puterea DIY sală de Gimnastică Acasă Echipamente de Formare

Fitness Scripete Cablu cablu de ancorare Sistem de Încărcare Pin Ridicarea Brațului Biceps Triceps Mână Puterea DIY sală de Gimnastică Acasă Echipamente de Formare

60.29lei 48.85lei
In stoc
w33037

Etichete: sală de fitness scripete, panificatie bord, culturism scripete, sticlă lume, cablu de dispozitive pentru mașini sport, scripete sistem de cablu, echipamente de fitness pentru a coloanei vertebrale, sală de gimnastică acasă, domyos multi sală de gimnastică, brosa pin.

 • Caracteristică: echipamente de fitness
  Numărul De Model: Fitness Scripete Cablu, Mașină De
  Caracteristică 1: Echipamente de Bodybuilding
  Origine: NC(de Origine)
  Caracteristică 3: echipamente de fitness pentru acasă sală de gimnastică
  Caracteristică 2: Echipamente de Fitness

  Puncte:

  1、Brațul Puterea de Formare Dispozitiv: mobil mâner vă permite să schimbați în mod liber accesorii.Observați cât de spate, umeri și partea superioară a corpului muschii, crește după toate exercițiile de rezistență.Acesta vă va ajuta să construi musculare, rupe în jos de grăsime, consolidarea capacităților de bază și de a crește flexibilitatea, de a face să arate mai bine.

  2、Pachetul Include: de încheietura mâinii sistem de scripete vine cu 2 catarame de fier, 1 sac agățat, 1 mâner, 1 funie de nylon, 1 clopot în formă de cadru și 1 linistita scripete.Doar trece de încărcare pin prin gaura din mijloc de contragreutate placă și conectați părți.

  3、Economisi Spațiu: roata De curea sistem oferă funcția de cablu și mașină economisește spațiu de acasă.Din cauza dimensiunii sale mici, puteți lua cu tine.

  4、de Înaltă rezistență din Nailon Coarda: Include 90 de inch de înaltă rezistență teaca din nylon frânghie pentru a asigura rezistenta, durabilitate și buna funcționare.Silent cablu roțile SUNT realizate din construcții de înaltă performanță din oțel, pot asigura că nici un zgomot suplimentar este generat în timpul funcționării.Îmbunătățit oțel portante pin, maxim a capacității portante este de 100 kg/220 lbs.

  5、Nu este Nevoie de Echipamente de Mari dimensiuni: a Economisi spațiu, utilizatorii adaugă cablu de mașină de la sala de fitness acasa.Formare role oferi avantaje sistem de cablu fără a avea nevoie de echipamente de mari dimensiuni.

  1.Brațul Puterea de Formare Dispozitiv: mobil mâner vă permite să schimbați în mod liber accesorii.Observați cât de spate, umeri și partea superioară a corpului muschii, crește după toate exercițiile de rezistență.Acesta vă va ajuta să construi musculare, rupe în jos de grăsime, consolidarea capacităților de bază și de a crește flexibilitatea, de a face să arate mai bine.

  2.Pachetul Include: de încheietura mâinii sistem de scripete vine cu 2 catarame de fier, 1 sac agățat, 1 mâner, 1 funie de nylon, 1 clopot în formă de cadru și 1 linistita scripete.Doar trece de încărcare pin prin gaura din mijloc de contragreutate placă și conectați părți.

  3.Economisiți Spațiu: roata De curea sistem oferă funcția de cablu și mașină economisește spațiu de acasă.Din cauza dimensiunii sale mici, puteți lua cu tine.

  4.De mare rezistență din Nailon Coarda: Include 90 de inch de înaltă rezistență teaca din nylon frânghie pentru a asigura rezistenta, durabilitate și buna funcționare.Silent cablu roțile SUNT realizate din construcții de înaltă performanță din oțel, pot asigura că nici un zgomot suplimentar este generat în timpul funcționării.Îmbunătățit oțel portante pin, maxim a capacității portante este de 100 kg/220 lbs.

  5.Nu este Nevoie de Echipamente de Mari dimensiuni: a Economisi spațiu, utilizatorii adaugă cablu de mașină de la sala de fitness acasa.Formare role oferi avantaje sistem de cablu fără a avea nevoie de echipamente de mari dimensiuni.

  Caracteristici:

  1. Prin schimbarea conexiunii betweencarabiner și de mare rezistență din nailon coarda, puteți obține 2 exercițiu funcțional metode: trage în jos și ridicați.Cu mâner detașabil vă permite să liber înlocui accesoriile necesare (inclusiv o rigla și două sportive se ocupă cu curele picior).Puteți instrui biceps, triceps, umeri și spate.

  2. Usor de asamblat: Doar trece de încărcare pin prin mijlocul gaura de contragreutate placă și conectați părți.Latitudinea și longitudinea disc sistem poate fi conectat la puterea cadru, bare transversale, bare transversale si orice poziție în cazul în care centurile pot fi instalate.

  3. Mâner mobil, vă permite să liber înlocui accesoriile necesare. (Inclusiv tijă drept și două sportive se ocupă cu picioarele).

  4. Silent cablu roată, să se asigure că nu există nici o suplimentare de zgomot în timpul funcționării.

  5. 90-inch/228.6 cm nailon de înaltă rezistență din oțel de încărcare pin armat cu coarda pentru o mai bună rezistență, durabilitate și buna funcționare-greutatea maximă de încărcare este de 100 kg/220 lbs.Potrivit pentru placi cu o gaură centrală mai puțin decât 7.34 cm/2.9 cm.

  6. Portabil de mici dimensiuni pachet vă permite să-l purta cu tine, convenabil pentru călătorie.

  7.Accesorii dimensiune: așa cum se arată.

  Lista De Ambalare:

  2 x Catarama de Fier

  1 x Sac Agățat

  1 x Mâner

  1 x Frânghie de Nylon

  1 x în formă de Clopot Cadru

  1 x Mut Scripete

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare